OSTONI ALEGEREA PERFECTA !

Unicul producator de masini prezent in mod direct pe piata romaneasca

Consultanta tehnologica

In cursul anilor am reusit sa ne extindem cunostintele iar astazi va putem furniza asistenta dedicata proiectarii si realizarii unei fabrici pentru produs paste cat si asistenta tehnologica pentru solutionarea problemelor privitoare la retete (paste, umplutura, mancaruri gatite), tratamente si impachetare.

 

Proiectarea completa a fabricii dumneavoastra pentru paste

Primul lucru pe care noi il facem inainte de a incepe orice lucru este un layout preliminar: uo ipoteza optimizata de asamblare al unei instalatii a unei linii o a unei sali de masini , cu indicatii specifice pentru caracteristicile functionale a fiecarei unitati ,ale spatiilor necesare si a tehnologiei procesului de productie. In layout-ul preliminar sunt printre altele indicate si caracteristicile standard cerute pentru principalele ingrediente utilizate, cat si consumul energetic mediu, numarul personalului operativ pentru aceste unitati cat si relativele retributii lunare. Impreuna cu acest layout se furmizeaza si un rezumat al costurilor minime si maxime prevazute pentru fiecare unitate in parte.

Layout-ul preliminar are ca scop:

* individuarea solutiei cea mai buna de dezvoltare, tinand contul de efectivele necesitati ale societatii interesate (tip de produs, disponibilitate de spatiu, nivel profesional, limitele investitiei, etc.);

* definire tehnologia optima si consecutiv, evidentiare particularitatile tehnice functionale ale masinilor singulare care formeaza implantul;

* cerere constructorilor de masini si implaturi aderente grupului nostru cele mai bune offerte, in baza particularitatilor de la punctul 2) si cu referire la indicatiile generale ale instalatiei furnizate cu layout-ul preliminar;

* facilitarea lo studio, planificarea si implementarea planului de autocontrol al firmei care ca urmare a inceperii activitatii de productie verrà definito e reso operativo in collaborazione con il personale specializzato di Ostoni.

Personalul tehnic va sta la dispozitie pentru eventuale cerinte inerente layout-ului. Trimiteti intrebarea prin intermediul e-mail-ului la adresa info@ostoni.com sau prin fax la numarul +39 02 61 54 00 93, indicand ca informatii preliminare:

* Tipul de pasta (uscata lunga, uscata scurta, format special/cuib, proaspata, umpluta, proaspata laminata, (mancaruri gatite) ;

* Productia orara a stabilimentului (kg/ora) ;

* Gradul de automatizare (instalatie semi-automatica continua, automatica continua). Dupa ce ati trimis cererea veti fi contactati de catre departamentul tehnic de la Ostoni intr-o perioada de 3 zile lucratoare

Dupa ce ati decis ce tip de fabrica de paste vreti sa realizati, serviciul nostru de consultanta va poate acompania pe toata durata perioadei de decidere pentru cumpararea instalatiilor de paste alimentare (paste proaspete, uscate, semipreparate sau prepatate etc) Dupa ce ati stabilit gama de produse si tipologia de productie, Ostoni este in gradul de a va elabora particularitatile tehnice pe care instalatiile trebuie sa le aiba, dupa care le va comunica societatilor constructoare de masini si instalatii colaboratoare cu grupul Ostoni.

Ostoni, in masura in care va furnizeaza particularitati tehnice personalizate, va poate ajuta si cu optimizarea investitiei ( pentru ca, acolo unde este posibil, va poate indica masini reconditionate cu garantie), iar dupa asamblajul instalatiei va presteaza asistenta necesara personalului pentru a aseza mai bine parametii tuturor fazelor de productie.

Solutionarea problemelor legate de fabricarea pastelor

Ostoni va ofera consultanta tehnologica si pentru rezolvarea eventualelor probleme din timpul procesului de productie din instalatiile achizitionate anterior. In special in fazele de productie mai critice ca de exemplu: uscarea pastei sau tratamentele termice ale pastelor proaspete. Ostoni poate ajuta producatorii de paste alimentare si la individuarea posibilelor solutii pentru optimizarea productiei.

In mod special va oferim consultanta relativa la: :

* Prepararea aluatului

* Uscarea pastelor (continua/statica)

* Pasteurizare sau tratamente termice echivalente

* Formarea pastelor umplute, prelucrarea umpluturii

* Shelf-life si impachetare in atmosfera protectiva

* Alte specificari:Printre altele suntem in gradul de a va oferi SERVICII DE CONSULTANTA, in prepararea pastelor proaspete, sosuri, paste semipreparate si gastronomie:

* Check-up complet.

* Control detaliat al punctelor critice .

* Controlul si rezolvarea problemelor in :

- Faze de preparare .

- Faze de curatire .

- Faze de ambalare .

* Procese termice .

* Optimizarea shelf-life (durata produsului) .

* Marcature di gusto personalizzate.

* Analisi sensoriali e qualitative.

* Sous-vide – Coacere in vid .

* HPP- Coacere la inalte presiuni hidrostatice .


Intra aici pentru descarcarea brosurii!


 

Clicca qui per acquistare un buono sconto sull'acquisto di un contratto consulenza tecnologica !