OSTONI ALEGEREA PERFECTA !

Unicul producator de masini prezent in mod direct pe piata romaneasca

"Baneasa Copiilor", noua gama de paste din portofoliul grupului Overseas

 

Baneasa, unul dintre cei mai importanti jucatori regionali in paste fainoase si panificatie, va lansa o noua linie de paste fainoase destinate copiilor

Baneasa Copiilor

Sub brandul "Baneasa Copiilor", compania a dezvoltat cinci noi articole ce vor fi lansate progresiv in piata. Primul produs disponibil din aceasta luna in retail este "Baneasa Copiilor" - editie de Craciun, respectiv paste in forma unor decoratiuni (globuri, braduti, stelute s.a.).

La inceputul anului viitor, compania va lansa pe piata si celelalte patru variante, respectiv:

- Dino (paste in forme de dinozauri)

- Zoo (paste sub forma diferitelor animale salbatice)

- Basme (printese, casute)

- Let's Go (mijloace de transport)

Toate cele cinci articole sunt disponibile in ambalaje de 400 de grame, cu un design sugestiv, compania alegand pentru acestea o reteta clasica de paste cu ou.

"Noi aveam in portofoliu un articol destinat copiilor, respectiv Pastele Fainoase Dino, insa nu exista un ambalaj diferit. Cred ca pastele pentru copii au un potential bun, categoria nefiind extrem de bine dezvoltata in acest moment pe piata interna", subliniaza Radu Muntean, General Manager al Overseas Group.nike shox

Compania condusa de acesta a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 30 milioane de euro, concentrandu-si investitiile in doua mari zone de competenta: productia de paste si panificatie, precum si distributia unui portofoliu care completeaza si consolideaza brandurile fabricate in unitatile proprii. 

Cititi interviul realizat, in luna septembrie, cu managerul companiei Overseas : Radu Muntean, Overseas Group: "Intr-un orizont de 3-5 ani, ambitia noastra este sa devenim si lideri regionali in paste fainoase si panificatie"

Sursa: www.modernbuyer.ro

www.ostoni.ro - Masini pentru paste fainoase

nike shox for kids