OSTONI ALEGEREA PERFECTA !

Unicul producator de masini prezent in mod direct pe piata romaneasca

Cluj: promotie inselatoare la paste fainoase

Cateva zeci de clujeni au reclamat la Protectia Consumatorilor faptul ca promotia la produsele Arnos este, de fapt, o ,,reclama mincinoasa".

arnos

,,Cu Arnos gatesti si bani pe loc primesti" - suna reclama la aceste paste fainoase.

Premiile in bani sunt, din pacate, mai mult fictive decat reale: niste flyere care te anunta ca, de fapt, nu ai castigat nimic.

Promotia desfasurata pe plan national, in perioada 15 ianuarie - 15 martie, la produsele de paste fainoase marca Arnos, de catre Tymbark Maspex Romania, a starnit nemultumirea catorva zeci de clujeni. Acestia au sesizat inspectorii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, reclamand faptul ca nu au gasit in nicio punga de paste fainoase cumparata premii in bani.

,,Avem cazul unui barbat din Cluj care a cumparat mai mult de 30 de pungi de paste fainoase, diverse sortimente. Toate acestea participau la promotie, insa omul a gasit in interiorul pungilor doar niste flyere plasticate, cu insemnele monedei nationale, care il anuntau ca nu a castigat nimic in afara de o masa delicioasa cu paste Arnos", explica Mircea Radu, seful CJPC Cluj.

Potrivit lui Mircea Radu, inspectorii CJPC CLuj au cerut societatii producatoare a pastelor sa dea detalii cu privire la regulament si la modul de desfasurare a concursului, insa pana acum nu a venit niciun raspuns oficial.can you buy louis vuitton online

,,Exista un numar de telefon scris pe fluturasii din interiorul pungilor, dar la care nu raspunde nimeni. Am impresia ca nu exista un control al banilor pusi in joc, daca acestia chiar exista. Mai mult, nu exista nicio evidenta clara a magazinelor din tara care participa la promotie. Vom verifica exact ce se intampla in cadrul acestei promotii", adauga inspectorul CJPC Cluj.

,,E ceva mai delicat"Ioana Rata, PR managerul societatii Arnos, a explicat ca bancnotele reale au fost impartite pe loturi diferite de productie, astfel incat castigurile sa acopere o arie cat mai larga de consumatori, pe toata durata promotiei. ,,Din totalul pungilor puse in concurs, ne rezervam dreptul de a nu face public procentul de pungi care contin bancnote reale, tinand cont ca sunt cifre confidentiale despre vanzarile companiei", arata reprezentantul Arnos. ,,E ceva mai delicat. Sunt si oameni, din toata tara, care au castigat. Nu avem o evidenta a magazinelor din tara care comercializeaza produsele din promotie", spune Ioana Rata. Aceasta a mai precizat si ca, in campanie, se acorda 15.960 de premii, in valoare de 60.000 de lei. ,,Regulamentul este clar. Cumparatorii au sansa de a castiga bancnote reale, pe loc, de 1 leu, 5 lei, 10 lei, 50 sau 100 de lei", incheie PR managerul companiei.