OSTONI ALEGEREA PERFECTA !

Unicul producator de masini prezent in mod direct pe piata romaneasca

Deschide-ti propria activitate !

Laborator pentru productie de paste proaspete, restaurant si pizzerie

Tot necesarul, chei in mana, la cel mai bun pret !

Gastronomia italiana, in mod special cea bazata pe paste alimentare reprezinta o mandrie a economiei noastre; traditiile, acuratetea si autenticitatea alimentelor noastre au facut ca produsele alimentare italiene sa nu fie doar un moft. Acestea reprezinta acum un mod de viata larg raspandit si adanc inradacinat. Societea noastra produce de multi ani  masini pentru producerea pastelor; experienta acumulata si numeroasele referinte pe care le avem din toata lumea ne permit sa propunem 3 idei de afaceri “la cheie”, legate de lumea pastelor.

pasta

- o activitate pentru productia de paste fainoase proaspete si/sau ambalate, alte  produse gastronomice gatite cat si produse tipice italiene produse de alte societati, cu vanzare doar de tipul “take away”. Suprafata minima necesara de 50 m2.

- o activitate pentru productia de paste fainoase proaspete si/sau ambalate, alte  produse gastronomice gatite cat si produse tipice italiene produse de alte societati cu restaurant cu 60 de locuri. Suprafaţa minimă necesară de 150 m2.

- o activitate pentru productia de paste fainoase proaspete si/sau ambalate, alte  produse gastronomice gatite cat si produse tipice italiene produse de alte societati cu restaurant si pizzerie cu 100 de locuri. Suprafata minima necesara de 200 m2.

pasta

Ce furnizam:

- furnizarea si instalarea tuturor echipamentelor necesare deschiderii activitatii

- cursuri de instruire (in locatie - oriunde in lume), atat pentru prepararea produselor cat si pentru gestionarea punctului de vanzare

- prima livrare de produse tipice italiene pentru revânzare

Ce cerem:

- disponibiliatatea unui spatiu comercial intre 50 si 200 metri patrati

Colocarea:

Aceste tipuri de activitati pot fi plasate oriunde, atat in centre comerciale cat si in magazinele traditionale  comerciale; faima traditiei culinare italiene combinata cu preturi corecte este capabila sa atraga toate tipurile de clienti.

ostoni

Caracteristici:

Formula nostra este mult mai simpla si mai ieftina decat taditionalele francize; suntem in gradul de a “desena” activitatea pentru voi tinand cont de colocarea geografica, traditii, religie etc. dand prioritate uzului materiilor prime ce se gasesc pe piata locala.

De asemenea in localul dumneavoastra puteti vinde produse tipice italiene proveniente de la furnizori selectati (Clubul furnizorilor); este vorba despre produse tipice atent selectate care nu se gasesc in marile lanturi de magazine alimentare care vor ajuta la cresterea  reputatiei  de specialist in produse tipice alimentare italiane e localului dumneavostra.

Din punct de vedere economic, nu exista taxa de intrare, deci, este vorba despre o oferta mai avatajoasa comparativ cu o franciza clasica si de asemenea datorita flexibilitatii cu care poate fi proiectata  este mai putin riscanta.

pizza

Trimite-ne fara nici o obligatie un plan al spatiului de care dispuneti iar noi va vom trimite o oferta tip ”la cheie” completa cu toate aparaturile, instalatiile si mobilierul necesare. 

ristorante