OSTONI ALEGEREA PERFECTA !

Unicul producator de masini prezent in mod direct pe piata romaneasca

Marketing

Vrei sa maresti vanzarea produselor tale? Ai incredere in serviciul nostru Mc Pasta: stim cum sa o facem!

Ce e?

Mc Pasta este un serviciu de consultanta globala indreptat catre fabricantii de paste alimentare, pentru promotie publicitara directa a produselor lor.

"Producerea pastelor este o activitate care in ultimul timp devine din ce in ce mai grea"....Aceasta “plangere” este comuna printre toti fabricantii de paste alimentare, de la cei mici la cei mari. Micii producatori se lamenteaza de concurenta acerba a supermarket-urilor, incapacitatea consumatorului de a deosebi calitatea produsului si imposibilitatea de a se insera in mai multe piete de desfacere a mai multor localitati. Marii producatori se “lamenteaza” de concurenta “la bani marunti” si pentru starea de “sclavie” la care sunt adusi din cauza supermarket-urilor si de catre marea distributie organizata.

Faceti-o voi inainte de a o face concurentii vostri !

Este o strada fara intoarcere ? Dupa parerea noastra NU ! Solutia este simpla...MAI MULTE PRODUSE VANDUTE IN MOD DIRECT! PRODUSELE VOASTRE VOR FI MAI CUNOSCUTE, VETI AVEA MAI MULTI CLIENTI SI VETI FI PLATITI IN MOD SIGUR !

Daca sunteti producatori de paste , ne cunoasteti cu siguranta. Sunteti la curent cu experienta noastra in campul producatorilor de masini, matrite si accesorii pentru producerea pastelor iar mai recent ati auzit de “agresivitatea” noastra in a suprima agentii revanzatori si reprezentantii al acestui sector. Noi vindem doar in mod direct la preturile noastre de producator.

ACUM EXPERIENTA NOASTRA VA STA LA DISPOZITIE !

Cum functioneaza

xista 2 tipuri de abonamente McPasta, nivelul Entry si nivelul Premium.

Nivelul Entry propune un site de e-comert complet si functional, pe care il veti gestiona dumneavoastra cu multa usurinta. Aceasta oferta insumeaza realizarea si configurarea magazinului virtual, l'hosting pentru 1 an si propunerile periodice motoarelor de cautare.

Faceti in asa fel incat toata lumea sa cunoasca calitatea produselor dumneavoastra si deschideti un nou magazin pe internet. Nu veti avea nevoie nici de un spatiu special si nici de vanzatoare, magazinul dumneavoastra ramane deschis tot timpul, 365 de zile pe an , 24 de ore pe zi !

Va propunem crearea unui site al dumneavoastra care pe langa a prezenta istoria pastificiului dumneavoastra , produsele realizate, indicatii despre cum sa va contacteze si sa va gaseasca, va ofera si posibilitatea de a vinde on-line produsele. Amintiti-va ca pe langa capacitatile tehnice proprii ale unei software house, sunte si buni cunoscatori ai pietei pastelor alimentare; “stim cum sa ne miscam” !

Printre altele in primele 60 de zile se va realiza campania promotionala “stop concurentei”(limitata pe zone sau categorii), pentru a va convinge a cumpara offeta PREMIUM. Campaniile “Stop concurenta” sunt realizate cu diverse grade de intensitate si vor face ca site-ul vostru sa fie mai vizibil in comparatie cu site-urile concurentilor vostri pe care voi ni le veti indica !

Oferta Premium prevede in plus fata de oferta Entry:

1) Exclusivitate anuala pentru serviciul nostru in zona ( statul, regiunea, judetul, orasul etc) alese.

2) Campaniile trimestrale “Stop concurenta” va vor permite ca site-ul dumneavoastra sa fie “mai vizibil” decat cele ale concurentilor dumneavoastra.

3) Strategie de web marketing avansat DEDICATA produselor dumneavoastra.

4) Posibilitatea aderarii la programele noastre MCPasta Teacher, McPasta Corner si McPasta Drive (programe contra cost).

 

Programul MCPasta Profesor:

1) Producatori de paste, bucatari, tehnologi in alimentatie va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa va imbunatatiti retetele etc.

2) Cursuri de bucatarie cu personal italian, in Italia si in strainatate.

3) Cautare continua de produse tipice italiane de inclus in listele produselor magazinelor voastre online.

 

Programul Coltul McPasta:

1) Consultanta pentru deschiderea unui “Coltul Pastelor” in orasul dumneavoastra cat si in interiorul centrlor comerciale.

2) Furnizare sau franchising pentru materialele necesare.

3) Consultanta dedicata.

 

Programma McPasta Drive:

1) Consultanta pentru deschiderea “Coltului pastelor”.

2) Furnizare sau franchising pentru materialele necesare.

3) Consultanta dedicata.